Qui Som?
AtlerEgo Events, és una empresa familiar centenaria dedicada al servei de begudes i el lloguer d'equips de so, carpes... La branca càtering de begudes i barres temàtiques va sorgir per atendre a la demanada de serveis a domicili. Realitzem serveis des de 10 comensals fins a grans celebracions.
AlterEgo està format per un equip de professionals dedicats a proporcionar agradables  experiències per realitzar el vostre acte.

Miquel Vilà, responsable de l’empresa ha estat format a l’Escola d’Hostaleria Sant Narcís de Girona i ha ampliat la seva formació amb els títols de 1er i 2n nivell de sommelier i diversos cursos de cocteleria molecular.

Esther Albi, també ha estat formada a l’Escola d’Hostaleria Sant Narcís de Girona  i diplomada en comunicació i relacions públiques.

La resta de personal de servei està altament qualificat.

Personalitzem al màxim cada servei. Les persones de contacte sempre seran en Miquel  o l'Esther que portaran personalment tota la coordinació.

Realitzem barres personalitzades, barres de còctels caribenys (pinyes colades, mojitos caipirinhes, daiquiris…) Servei de creps…  

Podem ajustar-nos molt en el preu ja que disposem de tot el material per muntar aquests tipus d’esdeveniments….

Entrades populars

Imatge

CARTA CAN MAGRILL

Imatge

Casament Helena&Pau