Casament Helena&Pau

Des de Can Magill estem encantats de poder compartir que hem celebrat recentment el casament d'H&P a Casa Prat, ubicat al bell mig de Sant Feliu de Pallerols. Ha estat una experiència increïble i estem molt contents que tots els convidats hagin gaudit d'una jornada tan especial.

El menjar que vam oferir va ser un dels plats forts de la celebració. Vam oferir una gran varietat de formatges i un pernil tallat a mà que va fer les delícies dels convidats. A més, vam oferir una barra de creps espectacular, amb una gran varietat de sabors i ingredients per triar.

Per rematar la festa, vam tenir una barra lliure de mojitos AlterEgo i diversos combinats, que van ser l'acompanyament perfecte per acabar de celebrar aquesta ocasió tan especial. Tots els detalls estaven cuidats fins a l'últim detall, perquè els convidats se sentissin còmodes i feliços en tot moment.

En resum, ha estat un dia inoblidable que segur que recordarem per sempre. Estem agraïts a H&P per confiar en nosaltres per a la celebració del seu casament, i també als convidats per compartir amb nosaltres aquesta jornada. Esperem veure-us aviat a Can Magill!Entrades populars