Casaments
Sabem que és el vostre casament és el dia més especial, feliç i important de la vostra vida, per això Events AlterEgo us vol acompanyar en un dia tant assenyalat per oferir-vos moments únics, records per a tota la vida...

Barra: El moment del ball i la barra lliure posen la guinda a la festa, aquest és el moment dels amics, t'oferim la possibilitat d'oferir-los una celebració a l'alçada del convit, et proposem realitzar la teva carta de begudes, on els teus gustos i la teva personalitat s'hi vegin reflexats.

Realitzem barres convencionals amb begudes de primeres marques o bé barres temàtiques, com poden ser barra caribenya on les begudes principals són mojitos, caipirinhas,... barres de cocteleria creativa, còctels elaborats amb esferificacions, escumes,... Barra Gin tònic premium, seleccionem 4 o 6 ginebres especials i prepararem una recepta per a cada una d'elles.

Ens encarreguem de gestionar completament la barra que desitgis a un preu molt assequible.

Disco mòbil: Us proposem diferents opcions i tot tipus de pressupost, us podem instal·lar un equip de música segons la ubicació, la capacitat i l'estil que desitgeu, si ho desitgeu us proporcionem un DJ professional que prèviament haurà seleccionat la música que desitgeu segons les vostres indicacions, amb molts recursos per a possibles sol·licituds del públic. 

Carpes: Oferim també el servei de lloguer de carpes per assegurar que la meteorologia  no sigui un inconvenient en aquest dia. 

Aquest material que us oferim és propi i per tant no hi ha intermediaris fet que el preu del servei pugui està molt ajustat.


Entrades populars

Imatge

CARTA CAN MAGRILL

Imatge

Casament Helena&Pau